Φορολογική έδρα ή Υποκατάστημα στις εγκαταστάσεις Bizcenter

  Στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας παρέχουμε χώρους κατάλληλους για δήλωση φορολογικής έδρας ή υποκαταστήματος. Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, σωματεία, συλλόγους κλπ. που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις επαγγελματικής έδρας με σκοπό να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες ενός γραφείου, χωρίς το κόστος και τη δέσμευση χώρων γραφείου.

  Διοικήστε την επιχείρησή σας έξυπνα και οικονομικά ενώ εργάζεστε από το σπίτι ή από άλλη τοποθεσία και αποκτήστε πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία ωριαίας ή ημερήσιας μίσθωσης για τυχόν επαγγελματικά σας ραντεβού και αναδείξτε το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησης σας σε άκρως επαγγελματικό και ήσυχο χώρο.  

   

   • Μεταφορά φορολογικής έδρας υφιστάμενης επιχείρησης

  Εξυπηρετεί εταιρείες με επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν απαιτεί φυσική παρουσία στον χώρο της έδρας,  επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, αδρανείς επιχειρήσεις κλπ. που επιθυμούν να διατηρούν φορολογική έδρα χωρίς όμως να επιβαρύνονται από τα έξοδα φυσικού χώρου (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, καθαριότητα κλπ.) 

   • Φορολογική έδρα για έναρξη της υπό σύσταση εταιρείας

  Εξυπηρετεί τις εταιρείες υπό ίδρυση, startups και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν οικονομική λύση για δήλωση φορολογικής έδρας με σκοπό να κάνουν έναρξη εταιρείας ή επιτηδεύματος και να αποφύγουν ή να αναβάλλουν διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου επαγγελματικού χώρου.


  Βασικό πακέτο μίσθωσης φορολογικής έδρας περιλαμβάνει: 

  • Μισθωτήριο συμβόλαιο

  • Επαγγελματική Διεύθυνση

  • Ταχυδρομική θυρίδα στα γραφεία μας

  • Διαχείριση φυσικής αλληλογραφίας (παραλαβή και προώθηση επιστολών/δεμάτων)

   

  ΜΟΝΟ 50 €/μήνα*

  *Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
  *Ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου 3 μήνες 
  *Εκδίδεται τιμολόγιο

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος

   

  Με μισθωτήριο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και άνω αποκτάτε πρόσβαση στα γραφεία μερικής χρήσης, την αίθουσα συμβουλίου και τον  χώρο σεμιναρίων με έκπτωση* 50% στις τιμές τιμοκαταλόγου.
   

  *Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές φορολογικής έδρας 

   

  Δείτε επίσης:

   
  Οικονομικά πακέτα σύστασης επιχείρησης "NewBiz packages"

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 210 825 0052 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. 

   

  Ζητήστε να σας καλέσουμε

  Please let us know your name.
  Please let us know your email address.
  Please write a subject for your message.
  Please let us know your message.
  Invalid Input