Ο πολυχώρος Bizcenter βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει εγκαταστάσεις και χώρους κατάλληλους για δήλωση φορολογικής έδρας ή υποκαταστήματος . Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, σωματεία, συλλόγους κλπ. που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις επαγγελματικής έδρας με σκοπό να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα απολαμβάνοντας  όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες ενός γραφείου, χωρίς τα έξοδα μίσθωσης  μόνιμου  γραφείου.

Διοικήστε την επιχείρησή σας νόμιμα και οικονομικά ενώ εργάζεστε από το σπίτι ή από άλλη τοποθεσία έχοντας πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένα γραφεία με ωριαία και ημερήσια μίσθωση για τα επαγγελματικά σας ραντεβού, αναδεικνύοντας το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησης σας σε έναν  επαγγελματικό και ήσυχο χώρο.   

 

    • Μεταφορά φορολογικής έδρας υφιστάμενης επιχείρησης

Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρείες με επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν απαιτεί φυσική παρουσία στον χώρο της έδρας: επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, αδρανείς επιχειρήσεις κλπ. που επιθυμούν να διατηρούν φορολογική έδρα χωρίς όμως να επιβαρύνονται από τα έξοδα μίσθωσης ενός φυσικού χώρου.  ΔΕΝ επιβαρύνεστε με ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα, καθαριότητα κλπ. 

    • Φορολογική έδρα για έναρξη της υπό σύσταση επιχείρησης 

Απευθύνεται σε υπό ίδρυση επιχειρήσεις, εταιρείες, συλλόγους, σωματεία κλπ. που αναζητούν προσωρινή ή μόνιμη λύση χώρου φορολογικής έδρας με ελάχιστο δυνατό κόστος με σκοπό την έναρξη επιχείρησης ή επιτηδεύματος. 


Βασικό πακέτο μίσθωσης φορολογικής έδρας περιλαμβάνει: 

• Μισθωτήριο συμβόλαιο (χειρόγραφο και ηλεκτρονικό για κάθε νόμιμη χρήση)

• Επαγγελματική διεύθυνση (για τα εταιρικά έγγραφα σας, τις επαγγελματικές κάρτες, καταχωρήσεις στο Google/διαδίκτυο κλπ.)

• Διαχείριση φυσικής αλληλογραφίας (παραλαβή και προώθηση επιστολών/δεμάτων)

• Φύλαξη αλληλογραφίας στις εγκαταστάσεις μας 

 ΜΟΝΟ 50 €/μήνα*

*Επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%
*Ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου 3 μήνες 
*Εκδίδεται τιμολόγιο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ➡️ ΔΩΡΟ 2 ΜΗΝΕΣ➡️ 500 ευρώ
Kέρδος 100 ευρώ

ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ➡️ ΔΩΡΟ 6 ΜΗΝΕΣ ➡️ 900 ευρώ
Κέρδος 300 ευρώ

*Οι ανωτέρω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ

Αποκτήστε την προσφορά τώρα


Δείτε επίσης:

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 210 825 0052 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.