Έως 50.000 ευρώ σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ξεκινά η 3η και τελευταία περίοδος υποβολών επενδυτικών προτάσεων για το Πρόγραμμα των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β΄Κύκλος του ΕΠΑνΕΚ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 13/12/2017 και ώρα 17:00.

Συχνά ακούμε πως ο επιχειρηματικός κόσμος ανήκει στους άντρες με αποτέλεσμα να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και γυναίκες επιχειρηματίες που έχουν καταφέρει όσα ελάχιστοι άντρες.

Παρακάτω ακολουθούν 10 συμβουλές από 10 διεθνώς πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες που θα εμπνεύσουν κάθε νέα γυναίκα επιχειρηματία!

Η επιχειρηματικότητα ήταν πάντα μια διέξοδος με προοπτικές εξέλιξης, προόδου και επαγγελματικής ανάπτυξης. Στην Ελλάδα του σήμερα, η επιχειρηματικότητα φαντάζει ως λύση στο πρόβλημα της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της ανεργίας. Γι’ αυτό και παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον στην ίδρυση νέων εταιριών. Πώς όμως θα είναι η επιλογή αυτή επιτυχημένη? Πώς δημιουργείται μια βιώσιμη επιχείρηση?

Παρακάτω  γίνεται μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης των βημάτων για την δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης:

Μπορεί στον επιχειρηματικό κόσμο να μην μας οδηγούν απευθείας στην Κόλαση, αυτές όμως οι 7 κακές συνήθειες ή συμπεριφορές βάζουν όπισθεν στην επιτυχία– προσωπική και εταιρική. Κι αν για την εκκλησία η μόνη σωτηρία έρχεται από την εξομολόγηση, για τις επιχειρήσεις τα μέτρα είναι μάλλον πιο δραστικά: άμεση αλλαγή.

1. Αλαζονεία

Λένε ότι είναι το μεγαλύτερο από τα αμαρτήματα, και δε θα διαφωνήσουμε μ’ αυτό. Ένας εργαζόμενος ή επιχειρηματίας με αλαζονική συμπεριφορά, που πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα, δε χρειάζεται διόρθωση ούτε εξέλιξη και είναι εξ ορισμού ανώτερος από τους υπόλοιπους είναι ένα δυσλειτουργικό μέλος οποιασδήποτε ομάδας. Καμία θέση και κανένα αξίωμα δε δικαιολογεί την αλαζονεία, κανένα πτυχίο και κανένα επίτευγμα. Τόσο απλά.

Σήμερα θα μιλήσουμε πολύ για την Online επιχείρηση και την online επιχειρηματικότητα.

Το διαδίκτυο πλέον δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες σε όποιον θέλει να δημιουργήσει μια βιώσιμη επιχείρηση και να δραστηριοποιηθεί ηλεκτρονικά, αξιοποιώντας τα εργαλεία και πλατφόρμες που του προσφέρονται διαδικτυακά.

Ζούμε σε μια εποχή αφθονίας, δημιουργικότητας και ευρηματικότητας!

Πλέον με 20 ευρώ για την πληρωμή ενός domain και με μια δωρεάν πλατφόρμα blogging ή website, μπορείς να ξεκινήσεις να επιχειρείς μέσα σε μια ώρα! Παρόλο όμως που υπάρχει μεγάλη ευκολία στην δημιουργία μιας Online επιχείρησης, υπάρχουν αρκετές παγίδες και χρειάζονται μεθοδικά βήματα ώστε αυτή η κίνηση να πετύχει και να κερδίσει κάποιος χρήματα από αυτήν.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Invalid Input